Youtube nézettség vásárlás

Szeretnél magas Youtube nézettséget elérni? Ha igen, akkor nézzük meg, hogy hogyan érdemes ezt csinálni. Youtube nézettség vásárlás! Hajrá:)

Először is szögezzük le! Ha látsz Youtube-n egy videót amelynek magas a nézettsége, akkor az nem azt jelenti feltétlenül, hogy azért magas a nézettsége, mert népszerű…. Youtube nézettség vásárlás esetén megnövelheted ugyan a nézettségedet és rengeteg embert rövid időn belül elérhetsz a videóiddal, viszont ehhez tudnod kell egy-két dolgot.

Ha szeretnéd népszerűsíteni a Youtube videódat vagy csatornádat, akkor szívesen segítünk benne. Itt tudod felvenni a kapcsolatot velünk ez ügyben! KAPCSOLAT

Youtube nézettség vásárlás-  Na de hogyan?

Ha gyorsan szeretnéd megnövelni a nézettségedet Youtube-n, akkor bizony hirdetéseket kell futtatni. Ha azt szeretnéd, hogy a Youtube jelenítse meg többször a tartalmadat, akkor bizony nagyon nagyot kellene villantani. Ez sokszor nem jön össze és a Youtube üzletpolitikája is az, hogy hirdesd magadat pénzért. A Youtube hirdetéseknek a lényege az, hogy a videóidat megjelenítheted rengeteg embernek.  Ha valaki rákattint a videódra, azért cserébe kattintási díjat kell fizetni a Youtube-nak. Ennek mértéke nagyon változó, de elmondható, hogy viszonylag olcsón tudsz sok embernek hirdetni.

Ami még nagyon szuper, hogy olyan embereknek jelenítheted meg a youtube videóidat, akiknek csak te szeretnéd. Youtube nézettség vásárlásakor (azaz youtube hirdetés alkalmazásakor) beállíthatsz célközönségeket.

Beállíthatod, hogy hány évesek lássák a youtube hirdetéseidet, beállíthatsz érdeklődési köröket, kulcsszavakat vehetsz fel, stb. Nagyszerűen be tudod állítani a célközönségedet. Ahhoz, hogy gyorsan megnöveld a Youtube nézettségedet, meg kell tanulnod Youtube hirdetéseket létrehozni. Ezért hoztunk létre egy videós oktatóanyagot.

Youtube nézettség vásárlás esetén a következőket érdemes tudnod.

  • Ha hirdetsz, akkor célirányosan a célközönségednek hirdethetsz. Ez azt jelenti, hogy olyan felhasználóknak fog megjelenni a videóid, akiket te szeretnél.
  • A youtube hirdetéseket te is eltudod készíteni, viszont ehhez meg kell tanulnod, hogy hogyan kell ezeket létrehozni. Itt egy videós oktatóanyag, amelyet ha megrendelsz, akkor végre te is fogsz tudni létrehozni hirdetéseket:
  • Kattintási díjakat kell fizetned a Youtube-nak, hogy ha hirdetésekkel szeretnéd megnövelni a nézettségedet

Youtube nézettség vásárlás –  Csak óvatosan

Hogyha nem szeretnéd te létrehozni a hirdetéseket és inkább megbíznál valakit, akkor nagyon érdemes odafigyelned néhány dologra.

Ha egy külsős személy végzi el helyetted a hirdetések létrehozását, akkor mindig beszéljétek át a következőket.

Youtube csatorna reklámozása: Ezeket kell tudnod!

  • Földrajzilag kik fogják látni a hirdetéseket? ( magyarok, külföldiek, esetleg budapestiek, stb.)
  • Milyen korosztály fogja látni?
  • Milyen kulcsszavakra hirdet?
  • Milyen érdeklődési körre hirdet?

Hogy ha az általad megbízott személy erre nem tud egyenes választ adni, akkor keress mást vagy inkább tanuld meg te, hogy hogyan kell létrehozni hirdetéseket, mert akkor nem leszel kiszolgáltatva másoknak. Ha valaki magas nézettséget ígér, az nem azt jelenti, hogy a célközönséged fogja látni majd a hirdetéseidet. Ebben az esetben kidobott pénz lesz az ablakon.

Ezeket azért írtam le neked, mert amikor Youtube nézettség vásárlás ra adod be a derekadat, akkor számtalan dolgot beállíthatsz, amikor hirdetéseket hozol létre. Pl. korosztályra hirdethetsz, kulcsszavakra, stb. Ha te készíted a hirdetéseidet, akkor a saját kezedben lesz a marketinged.

Youtube nézettség vásárlás- kattintási díjak

A Youtube-nak akkor kell fizetned kattintási díjat, hogy ha a videód hirdetésére rákattintanak. Ennek a díja viszonylag alacsony, így rengeteg nézettséget tudsz generálni alacsonyabb összegért cserébe. Ahhoz, hogy jó átkattintásaid legyenek, ügyesen kell megszerkesztened az index képedet, mivel ezt fogják majd látni a felhasználók és ez alapján tudod felkelteni az érdeklődésüket. Az indexkép mellett fontos a videód főcíme is természetesen.

Menü
Beszéljünk!