Google Adwords | Ads ügynökség
Több ügyfelet szeretnél?

Google Adwords | Ads kezelés

Hirdess a Google-n eredményesen!

Sikerorientált Google Ads kezelés

Több száz milliós költségkeretből milliárdos bevételt generáltunk az évek során ügyfeleinknek.

Légy Te is az ügyfelünk!

Felépítjük Google Ads | Adwords kampányaidat majd nyomonkövetjük a bejövő eredményeket, amelyet a Google Analytics segítségével folyamatosan hangolunk.

Közel száz Google Ads fiókot kezeltünk már sikeresen

Ismerj meg bennünket és dolgozzunk együtt. 

Próbáld ki Google Ads kezelés szolgáltatásunkat és ha nem vagy velünk megelégedve, úgy visszafizetjük az általad elutalt munkadíjunkat!

Google Ads-, Facebook- és hírlevél kampányainkat évek óta ti kezelitek és teljes mértékben meg vagyunk veletek elégedve.

Amióta rátok bíztam a Google hirdetéseim kezelését, sokkal több ügyfelem lett. Mindig elérhetőek vagytok és gyorsan reagáltok a kérésemre, ami ritka manapság. Üdv: Luki

Köszönjük Dávid a lelkiismeretes hozzáállásotokat cégünkhöz. Nagyszerűen kezelitek Google Ads kampányainkat és örülünk, hogy veletek dolgozhatunk.

Korrekt csapat, nagyszerű marketingszemlélettel, akik mindig a rendelkezésünkre állnak! Üdv: Krisztián

Minőségi gyermekbútorokat forgalmazunk és a Rhino marketing kezeli már évek óta Google Ads kampányainkat nagyszerű eredményekkel.

Ezért érdemes ránk bíznod Google Ads kampányaidat

Tapasztalat

10 éves tapasztalat van a hátunk mögött és rengeteg Google Ads kampányt kezeltünk már. Az évek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot fogjuk kamatoztatni majd a te hirdetéseidnél is azért, hogy minél jobb eredményt érhessünk el nálad.

Olcsóbb hirdetések

Ha bennünket választasz, akkor olcsóbban, ellenben hatékonyabban fogsz hirdetni. Van olyan partnerünk ahol úgy dupláztuk meg az ügyfelei számát, hogy a hirdetési költségei a felére estek vissza. Ez egy hónapban akár -100.000Ft.-os spórolást is jelenthet.

Pontosabb célzás

A legfontosabb a Google reklámoknál, hogy lézerpontos célzásokkal érjük el a potenciális vásárlókat. Ezt folyamatosan fejlesztjük, hogy valóban azok látogassanak a weblapodra, akik érdeklődnek a termékeid iránt.

Konverziómérés

Ahhoz, hogy folyamatosan hangolni tudjuk a hirdetéseidet, konverziókat szükséges mérni. A szükséges kódokat elhelyezzük a weboldaladon és beállítjuk Google Analytics-ben a konverziókövetést.

Stratégia

A sikeres Ads kampánykezelés egyik titka, hogy kialakítunk egy TUDATOS marketing stratégiát, majd a Google Ads hirdetéseidet a CÉGEDRE SZABJUK.

Elemzések

A folyamatos növekedés lényege az, hogy elemezzük a bejövő eredményeket, majd ennek tudatában építsük folyamatosan a kampányaidat. Google Ads szakértőnk fog ebben neked segíteni.

Google Adwords kampánykezelés menete

Első körben vedd fel velünk a kapcsolatot és átbeszéljük céljaidat, stratégiádat. Amennyiben ki szeretnéd próbálni a szolgáltatásunkat kérd az 1 hónapos próba lehetőségét. 

A második fázisban átbeszéljük a céljaidat, a stratégiát,a hirdetési költségeket, stb. Számos lehetőséget tartogat a Google Ads. Ilyen például a Shopping hirdetések, Display hirdetések vagy például a hívás alapú hirdetések.

A harmadik fázisban létrehozzuk a  kampányaidat, hirdetési szövegeidet, kulcsszavakat, licit beállítjuk a napi költségkeretedet, elhelyezzük a mérőkódokat,stb. és elindítjuk a hirdetéseidet.

Az utolsó fázisban elindítjuk a reklámjaidat, nyomokövetjük a hirdetések teljesítményét, mérjük az eredményeket és finomhangolunk, hogy minél hatékonyabban működjenek a hirdetéseid és több ügyfeled legyen.

0 év
Ennyi éve marketingezünk
0 %
Marketing támogatásunk
0 %
Megbízhatóságunk

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a Google Ads kampánykezelés?

Az Adwords | Ads kampánykezelés havi díjas konstrukcióban működik és a szolgáltatás ára cégenként változó. Ahhoz, hogy árat tudjunk adni, előtte egy rövid telefonos egyeztetés keretében átbeszéljük, hogy mire van valójában szüksége vállalkozásodnak.  

Miért érdemes rátok bíznom Ads kampányaimat?

Mert számos Ads kampányt kezeltünk már és emiatt óriási  tapasztalattal rendelkezünk, amit a Te cégedben kamatoztathatunk.

Mikortól lesznek fogható eredmények?

Az általunk létrehozott Google Adwords kampányok esetében az eredmények már pár nap után érzékelhetőek lesznek. 

Teljesen új Adwords fiókot hoztok létre?

Ha még nincs Ads fiókja vállalkozásodnak, akkor természetesen létrehozunk egy újat. Amennyiben már rendelkezik a céged Ads fiókkal, úgy nem hozunk létre másikat. Ebben az esetben a fiókodban külön fogunk létrehozni kampányokat.

Miben vagytok igazán jók?

Jó elemző képeségekkel rendelkezünk, amely elengedhetetlen a Google Analytics kiértékelésénél, illetve olyan nagyszerű Ads stratégiákat szoktunk kidolgozni ügyfeleinknek amelyek sok esetben drasztikusan megnövelik a bevételeiket.

Szerződést is kell kötnöm veletek?

Igen, viszont az első hónapban akár ki is próbálhatsz bennünket! Ebben az esetben, ha nem vagy megelégedve szolgáltatásunkkal, úgy visszafizetjük a próbaidőszak első hónapjának Ads kezelési díját!

Néhány referenciánk

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszámunk: 06/30-446-4542

    Menü