Hogyan népszerűsítsük videóklipünket Youtube-n?

Minden előadó és együttes álma, hogy megismerjék és elismerjék. Az elismerés szakmailag egy zsűritől ugyanolyan fontos, mint a közönség által. Viszont hiába készítünk el egy nagyon jó kis dalt, ha a célközönséghez nem jut el.

Videóklip népszerűsítése –  Lehetőségeink

  1. Szerintem nem mondok azzal újat, hogy ha rengeteg oldalon megosztod a videó klipedet, akkor nőni fog az ismertsége. Közösségi oldalakon és fórumokon egyaránt érdemes folyamatosan megosztani. Ne légy óvatos… Oszd meg rendszeresen Facebook csoportokban a lehető legtöbbször.
  2. Ha a Youtube hasznosnak tartja a videóklipedet, akkor egyre többször fogja megmutatni új felhasználóknak a videódat. Fontos, hogy figyelemfelkeltő indexképeket és főcímeket használj, mivel így nagyszerűen megnövelheted az átkattintási arányodat.
  3. Hirdesd magadat Youtube-n. A Youtube üzletpolitikája az, hogy fizetett hirdetéseket indítsál el. Ebben az esetben hatalmas célközönséget érhetsz el nagyon rövid időn belül. És ha jó az amit csináltok, akkor rengeteg feliratkozót szerezhetsz a youtube csatornádra.

 

Ha nagyon rövid idő alatt szeretnéd azt, hogy a videóklipedet megismerjék, arra a legjobb megoldás az, hogy youtube hirdetéseket hozol létre.

 

Videóklip népszerűsítése – Youtube hirdetések létrehozása

Nagyszerű lehetőségeid nyílnak meg akkor, hogy ha elkezdesz hirdetni a Youtube-n. Ha hirdetéseket futtatsz akkor a következőket be tudod állítani.

Kulcsszavakat állíthatsz be

Érdeklődési köröket állíthatsz be

Korosztályt állíthatsz be

Földrajzi elhelyezkedést állíthatsz be

Nemeket állíthasz be

 

Menü